5 savjeta za odabir svečanog stylinga

Ukoliko ste u potrazi za svečanim outfitom za neku posebnu prigodu pročitajte što vam savjetuje naša Matea iz bloga @click4chic

 

1) Odredite iznos za potrošnju

Jedna od ključnih stvari prije kupovine je planiranje iznosa kojeg ćete potrošiti na slaganje stylinga kojeg ste zamislili. Svi mi lako skrenemo sa osnovne ideje i često potrošimo više nego smo htjeli. Zato su popusti u Rosesu pravo mjesto za dobar ulov svečanog stylinga.

Uzmite u obzir da će vam za određenu prigodu osim odjeće i modnih dodatka biti potrebna i šminka i frizura, zato razmislite koliko ste spremni potrošiti. Pratite popuste i akcije i nađite ono što vam se sviđa, ali po pravoj cijeni.

2) Udobnost na prvom mjestu

Ako kupujete svečani outfit, vjerojatno idete na neku prigodu/događaj koji vam je jako važan. Stoga mislite na udobnost ispred svega. Lako se zaljubimo u visoke potpetice, ili usku haljinu, zato rađe izaberite nešto u čemu ćete se osjećati dobro i izbjegnite katastrofu na vaš važan dan !

3) Manje je više

Ovo mi mama govori cijeli život, i tek sam ju nedavno počela slušati. Manje stvarno je više, i vjerujete mi, odnosi se za svaki tip stylinga. Izaberite komad odjeće koji će biti u fokusu, a ostalo neka bude neutralno. Smanjite količinu nakita ako nosite haljinu sa uzorkom, ili obrnuto ako imate jednostavan styling.

4) Uložite u modne dodatke

Haljinu za maturu ili prijateljičino vjenčanje vjerojatno nećete obući opet, osim ako ne izaberete nešto jednostavno. Međutim, ako vam je za oko zapela haljina ili suknja koju nećete nositi u više prilika, izaberite nešto sa nižom cijenom. Popusti u Rosesu su odlična prilika za to. Rađe potrošite novac na kvalitetne i udobne cipele, ili kožnu torbicu koju ćete nositi cijeli život.

5 ) Stil ispred trenda

Danas je teško izbjeći trendove jer smo njima bombardirani sa svih strana. Često zaboravimo da nam niti ne stoji sve što je upravo došlo sa modnih pista.

Imajte na umu kroj određenog komada i provjerite kako vam stoji… a tek onda obavite shopping. Također, ako izaberete klasiku, vjerujte mi, imat ćete odjevni predmet za cijeli život, a n  e samo za sezonu!

 

DSC_7077                DSC_6937

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook