5 savjeta za uspješan shopping na sniženjima

Ljetna su sniženja na svom vrhuncu. Brojne trgovine u Rosesu sada imaju dodatne popuste i akcije na već snižene outlet cijene. Idealna je to prilika za ugrabiti pokoji odličan komad.

Donosimo vam 5 savjeta kako bi vaša kupovina na sniženjima bila što uspješnija.

  1. Zavirite prvo u ormar. Ponekad se tamo mogu pronaći blaga, na koja smo totalno zaboravili. Zatim osvijestite što vam je potrebno tj. što želite. Upotpunite outfite. Ako imate pojedinačne komade u ormaru koje volite, ali nemate ih s čime kombinirati, sada je pravo vrijeme da zaokružite outfit.
  2. Možete omiljene komade iz ormara kupiti još jednom. Možete ih za vrijeme sniženja kupiti u nekoj drugoj boji ili u novoj verziji. Primjerice savršene bijele tenisice koje svaki dan nosite možete kupiti u nekom blago promijenjenom dizajnu.
  3. Kupujte za drugu sezonu. Često možete na ljetnim sniženjima pronaći komade iz jesensko-zimske kolekcije koji su posebno dobro sniženi. Nemojte propustiti takvu priliku. Možda nećete u njima moći uživati odmah ali za koji mjesec ćete biti jako sretni zbog te kupovine.
  4. Sniženja su idealno vrijeme kada možete obogatiti svoju kolekciju modnih detalja. Zato pogledajte detaljnije ponudu sunčanih naočala, ogrlica, prstenja, marama, remena, šalova i sl. Uz nekoliko takvih detalja i najdosadnija kombinacija može oživjeti.
  5. Nabavite na sniženju i pokoji „statement“-komad. Maštate li već dugo o elegantnoj haljini za proslave ili luksuznoj torbici koju si po punoj cijeni nikada ne biste priuštili? Sniženja su pravi trenutak da kupite takav željeni komad. Često puta iz dobro promišljene, možda pomalo neobične kupovine proizađe novi najdraži odjevni predmet.
ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook