Bloger fashion battle!

Voliš modu i nove izazove? Želiš provesti zabavan dan u društvu poznate modne blogerice?

Onda se uključi u naš jesenski duel modnih blogera.

 

Marija (iz modnog bloga OrmarIJa) i Ana (iz modnog bloga PsychoCouture) složiti će svaka tim od 3 djevojke i osmisliti u Rosesu jesenske outfite s kojima će nastojati pobijediti „protivničku“ ekipu.

Ekipa koje blogerice će na kraju pobijediti odlučiti će glasovanje na društvenim mrežama.

A pobjednice osim titule Rosesove modne kraljice očekuju i vrijedne nagrade.

 

Želiš li i ti sudjelovati? Evo što trebaš napraviti:

  • Pofotkaj se u svom najdražem jesenskom outfitu
  • Pošalji nam fotku i svoje osobne podatke (Ime i prezime, adresa, datum rođenja, broj telefona) na [email protected] s naznakom u čijoj bi ekipi željela biti (tim Ana ili tim Marija)
  • Prijavu možeš poslati najkasnije do 20.09.2018.
  • Prijaviti se mogu samo punoljetne osobe
  • Djevojke koje su već sudjelovale u nekom od naših duela modnih blogera u protekle dvije godine ne mogu ponovno sudjelovati.

 

Ana i Marija će iz prijava izabrati svaka po tri cure koje očekuje uzbudljiv dan osmišljavanja outfita u Rosesu i fotkanje istih.

Fotografije će biti objavljene na društvenim mrežama. Koja ekipa skupi najviše glasova odnosi pobjedu i osvaja titulu „Rosesovih modnih kraljica“ a cure iz pobjedničke ekipe uz to očekuje po 1.000 kn poklon bonova za jesesnski shopping.

 

Fotografiranje u Rosesu će biti jedan radni dan u tjednu od 01.10. Točan dan biti će još naknadno definiran.

 

Slanjem prijave za sudjelovanje u bloger duelu smatra se da slobodno i izričito dajete pristanak društvu Rosis Unus d.o.o. za korištenje Vaših osobnih podataka u svrhu dostave obavijesti  i informacija o događanju na koje ste se prijavili.

 

Svrha prikupljanja i obrade podataka je osiguravanje urednog provođenja događanja, radi osiguranja sigurnosti ili dodjele nagrada sudionicima. Prikupljeni osobni podaci  mogu biti preneseni  poslovnim partnerima koji sudjeluju u realizacija događanja.

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook