Fashion&Friends outlet store

Roses Designer Outlet bogatiji je za ekskluzivni multibrand Fashion&Friends outlet store koji će na više od 150 četvornih metara ponuditi ljubiteljima dobrog stila najbolje od ranijih kolekcija renomiranih modnih brandova, naravno – po sniženim cijenama.

Na ženskoj „must have“ listi prvi će izbor u novootvorenom Fashion&Friends outletu biti brandovi poput Guessa, Liu Jo ili Gaudija koji sofisticiranim dizajnom i vrhunskom kvalitetom pronalaze trajno mjesto u ‘modno osviještenim’ ormarima, bilo da je riječ o odjeći, obući, torbama ili modnim dodacima. Za zimske dane pred nama fashionistice će pronaći bogati izbor iz ranijih kolekcija UGG čizama, dok će muškarce najviše zaintrigirati izbor modela New Zealand Aucklanda, branda koji je „na prvu“ osvojio sve koji od odjeće traže sportski, avanturistički ‘feeling’ uz posvećenost kvaliteti i izboru najboljih materijala.
Ova lista nije i konačna jer će se nadopunjavati drugim brandovima koji su dostupni u Fashion&Friends prodajnoj mreži – poput Premiate, Mou, Colors of California…

Kontakt info:

Telefon: +385 49 379 077

Email: fashionfriends.roses@fashioncompany.hr

Broj trgovine u planu: 63

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook

Ponuda iz ove trgovine