Shopping uz dašak godišnjeg odmora.

Zašto ne biste ostali duže?

Iskoristite priliku za kratak godišnji odmor te nakon uzbudljivog shoppinga u Roses Designer Outletu predah potražite u jednom od obližnjih hotela.

Toplice Hotel

Programi Toplice Hotela baziraju se na primjeni termalne ljekovite vode.Osim unutarnjeg bazena s whirlpoolom gostima je na raspolaganju fitness dvorana i sauna. Brežuljci koji okružuju Toplice Hotel s mnogobrojnim stazama za šetnje idealna su prilika za održavanje psihofizičkog zdravlja. Svega 46 km od Zagreba.

Detalji na www.toplice-hotel.hr

Hotel Terme Jezerčica

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode.Udaljen svega 40 km od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Detalji na www.terme-jezercica.hr

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog peloidnog blata te okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka. Udaljene tek četrdesetak kilometara od Zagreba nude Vam bogatu turističko-ugostiteljsku ponudu za aktivan odmor ili opuštanje i obnavljanje duha i tijela u izvornoj prirodi. Voda je život, život počinje na Vodenom Planetu…tik do zemlje.

Detalji na www.terme-tuhelj.hr 

Villa Magdalena

Desetak minuta vožnje od Rosesa u samom srcu Krapinskih Toplica smjestio se prvi ekskluzivni hotel i restoran kategorije 4* – Hotel Restoran „Villa Magdalena“. Dodite sa racunom iz Roses Fashion Outleta u „Hotel Villa Magdalena“ i iskoristite 5% popusta na sve usluge restorana.

Više o hotelu potražite ovdje.

Dvorac Gjalski

Desetak minuta vožnje od Rosesa u samom srcu Hrvatskog Zagorja smjestio se Hotel Restoran „Dvorac Gjalski“. Dodite sa računom iz Roses Fashion Outleta u „Dvorac Gjalski“ i iskoristite 10% popusta (na hranu/piće i smještaj).

Više o Dvorcu Gjalskom potražite ovdje.

Klet Kozjak

Doživite Zagorje kakvo je nekad bilo u “Kleti Kozjak” i uživajte u jedinstvenom ambijentu i već zaboravljenoj zagorskoj kuhinji. Detalje o “Kleti Kozjak” smještenoj samo nekoliko metara od Roses Fashion Outleta potražite ovdje.