Lee & Wrangler

Veliki jeans brandovi pod jednim krovom

Ljubitelji trapera u potpunosti će uživati u ovoj trgovini. U njoj će pronaći mušku i žensku kolekciju svjetski poznatih jeans brandova Lee i Wrangler.

Lee se ubraja među najstarije jeans brandove na svijetu. Prvi je proizveo traperice s patentnim zatvaračem, hlače na tregere i radno traper odijelo. Stoga ne čudi da se ovaj brand već više od 120 godina ubraja među vodeće brandove u jeans – svijetu.

Wrangler je pak postao sinonim za dugovječnu traper modu. Karakterizira ga izdržljivost i kvaliteta te od samih početaka uska povezanost s kaubojskom i rodeo kulturom.

Oba su branda prilagodila svoj asortiman modernim vremenima te proizveli linije s različitim dizajnom, modelima i tehnikama oplemenjivanja.

Osim proizvoda ovih dvaju poznatih branda u ovoj ćete prodavaonici pronaći još niz kvalitetnih i poznatih jeans i modnih brandova kao što su Levi’s, Scotch&Soda, Maison Scotch, Gin Tonic, Broadway, Redskins …

Kontakt info:

Telefon: +385 49 228 668

E-mail: [email protected]

Broj trgovine u planu: 65

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook

Ponuda iz ove trgovine

Europa 92 uskrsna akcija!

Od 10.04. do 28.04. u Europa 92 prodavaonicama iskoristite

dodatnih  -10% popusta za drugi

dodatnih  -15% popusta za treći kupljeni artikl!

 

Akcija se ne odnosi na Levi’s logo majice, modne dodatke, čarape, bokserice, robu s greškom i hlače na akciji do 199,00 kn te se isti izuzimaju iz akcije. Akcije se ostvaruju na blagajni, međusobno se isključuju te kupac sam odabire koju akciju želi iskoristiti.