Ljepota zdravlja

Ljepota zdravlja Ljekarne Švaljek Vaša je nova specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda, dodataka prehrani vrhunske medicinske kozmetike, zdrave hrane u originalnom pakiranju, te drugih artikala kao što su higijenske potrepštine, ortopedska obuća modernog dizajna itd.

Za Vas biramo asortiman provjerenih svjetskih i domaćih proizvođača kozmetike kao što su Eucerin, Pierre Fabre, Vichy, Lierac, Caudalie, Bioderma, Lerbolario, Filorga, Nuxe, La Roche Posay, Uriage, Phyto, Trudi, Mustela,….

Microlife, Philips, Braun, Bionime naši su partneri u segmentu medicinskih proizvoda.

U našoj prodavaonici očekuje vas raznoliki asortiman dječje kozmetike, hrane i opreme, vrhunska medicinska, ali i dekorativna kozmetika za cijelu obitelj, atraktivni moderni modeli obuće te vitaminska suplementacija provjerenih proizvođača kao što su Solgar, Dietpharm, Hermes, Supradyn, Twinlab, Milsing, itd. Sve to uz stručan savjet naših stručnjaka, brojne promocije i mjerenja zdravstvenog stanja vašeg organizma.

Također nudimo brojne popuste i poklone za svoje vjerne posjetitelje.

Iza nas stoji iskustvo od 20 godina rada u primarnoj zdravstvenoj zaštiti kroz naš ljekarnički lanac Ljekarne Švaljek, koji je osnivač Ljepote zdravlja. Svoje iskustvo u radu s pacijentima, našu stručnost i brigu za zdravlje pretočili smo i ovdje. Prevencija i briga o zdravlju i ljepoti naša je specijalnost koju želimo podijeliti s Vama jer upravo sklad, zdravlje i ljepota tijela i duše podloga je svakog unutarnjeg zadovoljstva.

Kontakt info:

Telefon: +385 49 516 025

Email: [email protected]

Broj trgovine u planu: 94

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook

Ponuda iz ove trgovine