Novo u Rosesu – Lee Cooper  Jeans!

Od 27.09.2018. u Rosesu čeka vas nova prodavaonica Lee Cooper.

Od 1908.godine Lee Cooper je u svijetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulaznom dijelu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svijetu casual odjeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 110 godina. Zanimljivo je da je Lee Cooper 1952.godine ponudio na tržište prve ženske jeans hlače.60-tih godina napravili su pravu revoluciju sa ponudom jeansa u boji.

Lee Cooper Ističe snažne, strastvene ljude u ljubavi prema životu i svime što on predstavlja. One koji uživaju provodeći dan sa prijateljima kao da je to najposebnija stvar koju mogu raditi.

Kolekcije su inspirirane onima koji ostavljaju važan trag u svijetu u kojem žive te koji prihvaćaju opušteni stil odjeće, lagane siluete, šarene i razigrane printeve klasičnog eklektičnog Londonskog stila.

Inspiraciju za ženske kolekcije dizajneri su pronašli u Istočnom Londonu izvan svojih rubova te kretanjem kroz kulturna čvorišta Barbican i Soho-a, točno u srcu Londona. Traper haljine i suknje ključni su artikli kolekcija, koji se vraćaju u žensku garderobu. Također u novoj outlet prodavaonici moći ćete pronaći lagane jakne i kapute te široku ponudu pletiva koja će upotpuniti vaše svakodnevne outfite.

Skinny, straight-cut, boot-cut i boyfriend četiri su modela jeansa koji  dolaze u različitim nijansama plave boje, izrazite kvalitete i savršenog dizajna u koji ćete se odmah zaljubiti!R (51)

R (52)R (53) R (60)R (65)

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook