Po osvježenje u Hrvatsko zagorje

Tražite li osvježenje ne morate potegnuti do Jadrana. Skoknite jednostavno do Hrvatskog zagorja, gdje možete uroniti u bazene brojnih termi.

Donosimo vam nekoliko prijedloga:

TERME TUHELJ

Na samo 20-tak minuta vožnje od Roses Outleta nalaze se Terme Tuhelj koje imaju najveće termalno kupalište u Hrvatskoj s osam vanjskih i unutarnjih bazena i brojnim vodenim atrakcijama u kojima će uživati veliki i mali.

Kupanje naravno možete nadopuniti jednim od brojnih welness ili spa tretmana a zaželite li produžiti svoj boravak možete uzeti i smještaj u hotelu Well ili prespavati u autokampu.

Detalje možete pronaći na: https://www.terme-tuhelj.hr/

AQUA VIVAE

Samo nekoliko kilometara dalje, u Krapinskim Toplicama, smjestile su se Aqua Vivae gdje vas na više od 18.000 m2 očekuju 5 zatvorenih i 1 otvoreni bazen. Tobogan, divlja rijeka, bazen za ronjenje i umjetni valovi samo su dio brojnih vodenih atrakcije koje imaju u ponudi.

Detalje potražite na: http://www.aquae-vivae.hr/

TERME JEZERČICA

Nedaleko Stubičkih Toplica nalazi se još jedan biser zagorske termalne rivijere – Terme Jezerčica u Donjoj Stubici. U ponudi imaju osam bazena prilagođenih svim uzrastima, odličan hotelski smještaj i restoran sa zagorskom kuhinjom.

Detaljnije informacije pronađite na: https://terme-jezercica.hr/

BAZENI HOTELA MATIJA GUBCE

Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel Matija Gubec smješten je je u Stubičkim Toplicama. Njihovi se bazeni sastoje od velikog zatvorenog te vanjskog bazena s brojnim vodenim atrakcijama.

Detalji na: http://www.hotelmatijagubec.com/

Naravno prije kupanja navratite do Roses Outleta i potražite osvježenje na našim ljetnim sniženjima a kada od silnog plivanja ogladnite posjetite jedan od seoskih turizama ili ugostiteljskih objekata u Zagorju koji nude odlična zagorska jela.

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook