Saša Lozar za Roses!

Kod Rosesa je sve vrlo jednostavno. Nema nepotrebnog uljepšavanja i komplikacija. Dođeš, vidiš i kupiš! Kako bi stari Rimljani rekli 😉

I to je najbolje kod Rosesa! Kvalitetne stvari, a cijena manja nego u dućanima u gradu. Mislim da je svima danas važno da kod shoppinga imaš osjećaj da si kupio super stvar, a da nisi preveslan zato me posebno vesele naljepnice minus 50% i više, a u Rosesu ih ima jaaako puno.

SL (8)

Taman je veličine da se ne izgubiš, da sve fino stigneš u miru i bez strke i još odeš na ručak u neki od prefinih restorančića kojih ima tamo, ali i u okolici. Baš kao izlet!

Najbitnije od svega da sam namirio cijelu obitelj. Airmaxice za kćer po smiješnoj cijeni, šal, rukavice i Guess narukvicu za ženu, a još par stvari za sebe… Toliko je toga bilo da sam na kraju uzeo i kofer da to sve fino potrpam u njega, a uz skoro putovanje taman sam planirao uzeti neku putnu torbu, ali su u gradu bile dosta skuplje.

SL (5)

Roses je ugodna promjena od zagušljivih centara gdje se ne osjeti miris friških pečenih zagorskih kestena. Gospon koji ih je prodavao se uporno pokušao ugurati u moj program na Anteni i zapjevati sa mnom na mojem koncertu i to je bilo jako simpatično! Nadam se da će imati hrabrosti i stvarno mi se pridružiti.

Sve u svemu, vraćam se kad im je božićni shopping jer nisam stigao kupiti sve što sam htio.

SL (9)

 

Kako se Saša proveo u Rosesu pogledajte u videu;

Saša Lozar u Rosesu

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook