Tisak

Tisak, član Agrokor koncerna, najveće privatne kompanije u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi, najveći je maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Tisak je ujedno i jedina distribucijska kuća koja svaki proizvod može u roku od 24 sata distribuirati na bilo koje mjesto u Hrvatskoj, 365 dana u godini.

Povodeći se načelom zadovoljnog klijenta, Tisak ima za cilj samo jedno, a to je maksimizirati zadovoljstvo vjernih kupaca kvalitetom usluge i profesionalnošću i ljubaznošću svojih zaposlenika.

Dokaz tomu  brojne su usluge koje Tisak nudi u svom portfelju a koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu – TISAKmedia Webshop, TISAKpaket, TISAKbizz, TISAKfoto, TISAKcopy, Franck Café COFFEE TO GO, Podigni NOVAC (Cash Advance), plaćanje računa s 2D barkodom, igre na sreću Hrvatske lutrije, karte za javni gradski prijevoz ZET i Butra, m-kupi, SMS ENC bonovi, Paysafecard i Ekesh bonovi te prodaja ulaznica iz Eventim sustava za sva važnija kulturna i sportska događanja.

Tisak tako postaje jedinstveno odredište za kupnju koje nudi najširi asortiman i najbolju uslugu.

Kontakt info:

Telefon:

E-mail: [email protected]

Broj trgovine u planu: 163

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook

Ponuda iz ove trgovine