Torbica – ženin najdraži modni dodatak

Jedan od ženama najdražih modnih dodataka svakako je torbica. Njih nikada ne može biti dovoljno. Zato donosimo naših top 5 prijedloga za odličnu last minute ljetnu kupovinu ili dobar izbor koji ćete moći nositi i kroz predstojeću jesen i zimu.

Torbice od prirodnih materijala

Trend torbica od prirodnih materijala protegnuo se od prošle ljetne sezone na ovu. Ove torbice koje mogu biti od bambusa, jute, drvenih perlica ili rafije pristaju uz svaki outfit i mogu se nositi uz ležerni dnevni outfit ali i u večernjim odjevnim kombinacijama.

torbice_ROSES_4

Plastične torbice

Još jedan veliki hit ove sezone definitivno su plastične torbice. Jednako su popularne one šarenih boja kao i one prozirne. Odaberete li prozirnu naš je savjet da ubacite unutra i jednu manju neprozirnu torbicu jer vjerojatno ne želite svima pokazivati baš sve što se nalazi u vašoj torbici.

torbice_ROSES_3

Životinjski uzorci

Torbice životinjskih uzoraka su i 2018. bile veliki hit. Ove godine se taj trend vraća – osobito kad se radi o uzorcima krokodilske ili zmijske kože. Takve torbice izgledaju elegantno i odlične su za sve kojima je upadljivi leopard uzorak ipak malo pretjeran.

torbice_ROSES_

Torbice oko struka

Ove su torbice definitivno jedne od praktičnijih. Možete ih vezati oko struka pa imate slobodne ruke ili ih prebacite preko ramena. Idealne su za putovanja, shopping ali i večernje izlaske.

torbice_ROSES_2

Velike torbice

Velika torbica odličan je izbor za dnevne kombinacije jer u nju stane baš sve što vam treba kroz dan ali i ne tako važne sitnice koje svaka žena želi imati nadohvat ruke. Odličan je pratitelj za ured ali može poslužiti i za putovanja pa čak i kao sportska torba za teretanu.

torbice_ROSES_5

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook