%

Ghetaldus Optika

Tvrtka „Ghetaldus optika“ d.d. osnovana je davne 1957. godine i to pod imenom Optička industrija „Ghetaldus“ sa maloprodajnim objektom u ulici Gajeva 2c.
1970. godine Optička industrija „Ghetaldus“ imala je u svom sastavu 14 poslovnih jedinica, 1980. godine 19 poslovnih jedinica a 1991. godine 23 poslovne jedinice.
Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji Ghetaldus optika je ugradila u svoj nastup na hrvatskom tržištu najviše vrijednosti. To su u prvom redu znanje, postojanost i visoka kvaliteta usluge. “GHETALDUS OPTIKA” danas je najveći proizvođač i ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala, kontaktnih leća, Domaćih i najpoznatijih svjetskih proizvođača.
Jamstvo kvalitete naše ponude očituje se prije svega u visoko obrazovanim stručnjacima, najboljoj svjetskoj opremi kako za dijagnosticiranje nedostataka vida, tako i za izradu naočala, te 76 optička i oftalmološko-optička centara širom Hrvatske.
Tradicija i usvajanje novih svjetskih tehnologija i znanja osiguravaju nam i u budućnosti vodeću ulogu na hrvatskom tržištu.

Telefon: +385 49 228 590

E-mail: [email protected]

Otvoreno.Radno vrijeme danas: 10:00 – 20:00

Povezano...

Scroll to Top