U Rosesu se otvorila još jedna prodavaonica  – Aqua !

Svi ljubitelji morske tematike i motiva biti će oduševljeni sa kolekcijama koje nudi prodavaonica Aqua

 

Kolekcija plaža unijela je žive boje i veselje u plavetnilo Aqua dućana! Lagane tunike, parea, ručnici i kupaći kostimi, gumeni nakit, muški ručnici i kupaće hlačice, male i velike torbe (uvijek može još malo veća, da sve stane!), ležaljke, japanke… sve što vam treba za dan na plaži, brodu ili izletu..

 

Kolekcija kuća mogla se zvati i brod i vrt … jer ljeti je naša kuća na otvorenom; na vrtu, terasi, brodu ili na plaži… Košare, jastuci, škrinje i tepisi od morske trave, pamučne deke i meki jastuci za prohladne ljetne večeri, posuđe za brod, terasu ili veseli piknik u prirodi, ili možda mirisne svijeće koje će podsjetiti na dane odmora i uživanja, sve je to dio kolekcije.
Prekrasno je kada se može uživati u suncu uz more i u prirodi, ali jednako tako je lijepo uspomenama i malim morskim sitnicama prizvati tople ljetne dane na gradskom balkonu, u toploj kuhinji dok vani pada snijeg ili piti čaj iz svoje najdraže mornarske šalice pod toplim pokrivačem s kojim smo proputovali svijet..

 

U Marine kolekciji sve se vrti oko pruge… dupla pruga, mornarska pruga, široka pruga, tanka pruga, plava pruga, crvena pruga, breton pruga…

Za nas je pruga uvijek u modi! A kad se uz prugu dodaju 100 % prirodni materijali, pamuk, viskoza ili lan, uz klasičan i jednostavan dizajn, Marine kolekcija je tu.

Haljine, tunike, klasične polo-majice, suknje ili majice uz originalni Panama šešir nose se na plažu, u šetnju ili večernji izlazak…

 

Kolekcija za djecu  Ribica & Zvjezdica. Bio je to prvi autorski dizajn, a kolekcija školskog pribora za klince i tinejdžere postala je naš klasik… Ovaj jednostavan i osvježavajući dizajn s bilježnica, gumica i olovaka proširio na niz artikala… čaše, tanjure, torbice, narukvice, majice, ručnike, kupaće hlačice, jastuke, ležaljke. Osim naših proizvoda ovaj dizajn donio nam je i jednu veliku suradnju s Havaianas proizvođačem za kojeg ste, sigurni smo, i vi čuli! Tako je 2008. nastala prva limitirana serija Havaianas japanki s našim dizajnom, koja se uz nove modele i dalje proizvodi

 

Koncept Aqua trgovina osmislio je kreativan par iz Zagreba 2002. godine, a prvu Aqua trgovinu otvorili su u malom hrvatskom turističkom mjestu Bol na otoku Braču.

 

Bol, koji se ponosi jednom od najljepših plaža svijeta, pokazao se kao odličan izbor. Samo godinu dana kasnije otvoreno je 7 novih trgovina, a do 2009. otvoreno ih je još dvadesetak. Te iste godine dogodila se velika promjena, u vlasničku strukturu ušao je fond privatnog kapitala Nexus Alpha, kako bi se još brže i uspješnije krenulo u osvajanje domaćeg, ali i stranog tržišta. I to je bio odličan potez! Aqua je već sljedeće godine imala 49 trgovina, a model franšiznog poslovanja pokazao se najboljim.

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook