Upoznajte Rosesove ružice! (2. dio)

Povodom Rosesova 10. rođendana, nastavljamo s predstavljanjem naših divnih zaposlenica koje su s nama i vama još od samih početaka, baš kao Jasmina iz prodavaonice Timberland koju smo zamolili da nam odgovori na nekoliko pitanja.

 

Najsmješnija stvar koja mi se događa svakodnevno je kada u gužvi svi muški posjetitelji imaju crnu jaknu pa se obratim krivom kupcu: jedan me pita, a ja odgovaram drugom. Najljepše što mi se u Rosesu dogodilo su brojna prijateljstva koja sam sklopila u centru, a u vječnom pamćenju svakako će mi ostati i dan kad nam je Davor Gobac bio u dućanu. Svi smo se slikali s njim, i moje kolegice i svi kupci!”

 

U Rosesu Slađana najviše voli svoj dućan, sniženja, totalne rasprodaje i, dakako, svoje kolegice, a radni dan u Rosesu bi opisala kao “Tisuću riječi, puno koraka, malo nervoze i puno smijeha”.

 

Slađaninih 10 riječi za 10 godina u Rosesu: “Bilo je puno zanimljivih, uzbudljivih, nekad i kaotičnih napornih dana”.

 

Dubravka iz Benettona također je jedna od onih koji su od prvog dana u Rosesu. “Najsmješnija stvar koja mi se dogodila u Rosesu bila je vožnja s konjskom zapregom i  Djedom Božićnjakom od parkinga do trgovine kad smo na putu zapeli u snijegu. Podsjetilo me to na dječji roman Vlak u snijegu. U sjećanju mi je ostao i jedan stariji gospodin koji je kupovao kod nas, a sviđala mu se moja kolegica. Htio ju je izvesti na ručak i dovezao se s golfom ispred trgovine. Pamtim i dan kad smo dobili 1619 kutija robe, napunili skladište i na kraju shvatili da jedna kutija nedostaje. Trebalo je povaditi sve iz skladišta i ponovno zbrajati.”

 

Najdraže mjesto u Rosesu joj je kafić Bar Italia smješten nasuprot njene prodavaonice, a najviše voli kad su u centru različita događanja i veliki popusti.

 

Simpatična ekipa iz prodavaonice s.Oliver također je s nama od samih početaka

Pitali smo ih što im se najljepše dogodilo u ovih 10 godina u Rosesu, a Iva nam kaže da joj je u Rosesu najdraže to što je upoznala mnoge ljude i stekla nova poznanstva i prijateljstva. Danijela se nadovezuje: “Stekla sam nove prijatelje, najviše me veseli kad se kupci vraćaju zbog nas, a za dobru uslugu se zahvale i čokoladom”.

 

Riji se u sjećanje urezao Aki Rahimovski: “Bio je vrlo simpatičan i duhovit, srdačan i istinski sam uživala u prodaji”. Iva se pak posebno veseli kupcima iz inozemstva: “Ljeto je moje godišnje doba, stranci tada znaju biti vrlo duhoviti i zanimljivi, vole podijeliti s nama svoja iskustva s ljetovanja”.

 

Iva kaže da je svaki dan u Rosesu zanimljiv i drugačiji, dok Rija ističe da radni dan tu uvijek izgleda dinamično: “Spojimo ugodno sa korisnim, kad se male ruke slože sve se može!”.

 

Iva voli šopingirati u Rosesu, Danijela voli lijepo uređene cvjetne vrtove u kojima se najbolje opušta, a Sonja za vrijeme pauze obožava pijuckati izvrsnu kavu iz restorana.

 

Zahvaljujemo Rosesovim ružicama što su s nama podijelile svoja iskustva, no njihove riječi zahvalnosti upućene su vama, dragi naši posjetitelji, jer već 10 godina svaki novi dan činite dinamičnijim, zabavnijim i uvijek novim i drugačijim. Sigurni smo da će tako biti i (barem) sljedećih deset godina…

 

 

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook