Novo u Rosesu Ljepota zdravlja!

U nedjelju, 01.07.2018. u 10 sati otvorila se Ljepota zdravlja Ljekarne Švaljek.

Povodom otvorenja pripremili su za vas mnoštvo atraktivnih akcija i savjetovanja. Više o istima potražite ovdje.

Više o samoj prodavaonici možete pročitati u nastavku:

Ljepota zdravlja Ljekarne Švaljek Vaša je nova specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda, dodataka prehrani vrhunske medicinske kozmetike, zdrave hrane u originalnom pakiranju, te drugih artikala kao što su higijenske potrepštine, ortopedska obuća modernog dizajna itd.

Za Vas biramo asortiman provjerenih svjetskih i domaćih proizvođača kozmetike kao što su Eucerin, Pierre Fabre, Vichy, Lierac, Caudalie, Bioderma, Lerbolario,  Filorga, Nuxe, La Roche Posay, Uriage, Phyto, Trudi, Mustela,….

Microlife, Philips, Braun, Bionime naši su partneri u segmentu medicinskih proizvoda.

U našoj prodavaonici očekuje vas raznoliki asortiman dječje kozmetike, hrane i opreme, vrhunska medicinska, ali i dekorativna kozmetika za cijelu obitelj, atraktivni moderni modeli obuće te vitaminska suplementacija provjerenih proizvođača kao što su Solgar, Dietpharm, Hermes, Supradyn, Twinlab,  Milsing, itd. Sve to uz stručan savjet naših stručnjaka, brojne promocije i mjerenja zdravstvenog stanja vašeg organizma.

Također nudimo brojne popuste i poklone za svoje vjerne posjetitelje.

Iza nas stoji iskustvo od 20 godina rada u primarnoj zdravstvenoj zaštiti kroz naš ljekarnički lanac Ljekarne Švaljek, koji je osnivač Ljepote zdravlja. Svoje iskustvo u radu s pacijentima, našu stručnost i brigu za zdravlje pretočili smo i ovdje. Prevencija i briga o zdravlju i ljepoti naša je specijalnost koju želimo podijeliti s Vama jer upravo sklad, zdravlje i ljepota tijela i duše podloga je svakog unutarnjeg zadovoljstva.

Dođite do nas u našu prvu poslovnicu – Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, jer uz dobar shopping i zabavu koju vam nudi centar, mi smo tu da brinemo o zdravlju i ljepoti Vas i Vaših najmilijih!

IMG_8897r ljepota vanjska IMG_8898r ljepota unutrašnja 1 IMG_8900 ljepota unutrašnja 2

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook