Utrka štikli!

Subota, 19.05.

Hodanje na štiklama mogli bismo nazvati vještinom, ali trčanje na štiklama sigurno je majstorstvo! Stoga u Roses u subotu, 19.05. pozivamo sve majstorice da nam se od 15.30 do 20.30 sati pridruže u utrci na štiklama u kojoj će tri najuspješnije dame biti nagrađene iznosima 2.000, 1.500 i 1.000 kuna u Rosesovim poklon bonovima.

Za utrku se možete prijaviti do ponedjeljka, 14.05. na naš email [email protected] uz naznaku ‘Za utrku’ uz ime i prezime te broj mobitela. Broj prijava je ograničen, a mogu se prijaviti samo punoljetne osobe.

Natjecateljice će trčati u vlastitoj obući uz napomenu da visina potpetice ne smije biti niža od 8 centimetara i ne šira od 2 centimetra. Utrka se trči zadanom stazom u centru Roses Designer Outlet, a pobjednice kvalifikacijskih utrka ulaze u finalnu utrku.

Sve prijavljene očekujemo u 15.30 sati u subotu, 19.05. na prijavnom pultu u Rosesu gdje će se i obaviti mjerenje obuće te utvrditi odgovara li zadanim parametrima. Centar Roses Designer Outlet ne snosi posljedice za sve eventualne padove ili ozljede nastale uslijed utrke. Odgovornost snosi natjecateljica.

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook