Želite biti među prvima koji će biti obaviješteni o novim brandovima, ponudama i događanjima? Ovim se putem možete prijaviti u naš VIP-Klub i pretplatiti se na naš newsletter te osigurati da uvijek prvi dobivate svježe informacije iz Rosesa.
Članove našeg VIP kluba ćemo uz to za rođendan razveseliti našom VIP knjižicom s dodatnim popustima.

INFORMACIJE ISPITANIKU:

 

Voditelj obrade osobnih podataka je društvo Rosis Unus d.o.o. OIB: 00378517235, Vrankovec 1, HR-49223 Sv. Križ Začretje. Prikupljeni osobni podaci koristit se u svrhu provjere Vaše autentičnosti i izvršenja obveza koje proizlaze iz članstva u VIP klubu Roses Designer Outleta, i to radi slanja Rosesove VIP knjižice s rođendanskim popustima, te ovisno o davanju privole – radi slanja newslettera. Voditelj obrade prikupljene podatke može prenijeti trećim osobama s kojima ima sklopljen ugovor o suradnji i obradi osobnih podataka, a u svrhe izvršenja svojih obveza. Prijenos osobnih podataka vrši se na način da se zadrži integritet i sigurnost podataka.

 

Podatke dostavljate Voditelju obrade bez ikakvih pravnih ili ugovornih obveza. Međutim, obrada dostavljenih podataka potrebna je kako bi Voditelj obrade bio u mogućnosti poslati Vam rođendansku Rosesovu VIP knjižicu s dodatnim popustima, te kako bi Vam, ovisno o danoj privoli – dostavljao newsletter.

 

Osobne podatke obrađivat ćemo za vrijeme tijekom kojeg korisnik ostane registrirani član VIP kluba, ili do opoziva privole za slanje newslettera.

 

Od Voditelja obrade imate pravo zatražiti pristup, ispravak, ograničavanje obrade, prijenos, podnošenje prigovora te brisanje osobnih podataka. Pravo na ulaganje prigovora na obradu možete ostvariti slanjem zahtjeva na e-maila adresu: [email protected] U slučaju opravdane sumnje da obrada osobnih podataka nije vršena na valjani način imate pravo podnošenja prigovora Agenciji na zaštitu osobnih podataka.