Želite biti među prvima koji će biti obaviješteni o novim brandovima, ponudama i događanjima? Prijavite se u VIP klub Roses Designer Outleta i iskoristite pogodnosti:

  • Dobivati ćete naš newsletter s aktualnim ponudama, informacijama o događanjima i sl.
  • Dobiti ćete za Vaš rođendan Rosesovu VIP knjižicu s dodatnim popustima.

IZJAVA O DAVANJU SUGLASNOSTI ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete pristanak društvu Rosis Unus d.o.o. OIB: 00378517235, Vrankovec 1, HR-49223 Sv. Križ Začretje (Roses Designer Outletu) za korištenje Vaših osobnih podataka u svrhu provjere Vaše autentičnosti, radi dostave newslettera kojima se obavještava o novim uslugama i događanjima u Roses Designer Outlet Centru, u svrhu izrade personaliziranog sadržaja kroz automatizirane procese za obradu podataka, marketinga. Prikupljamo Vaše sljedeće osobne podatke: ime i prezime, grad i poštanski broj, spol, država, e mail, datum rođenja.

Prikupljene osobne podatke koristiti će se isključivo radi slanja informacija vezanih uz ponude i usluge Centra. Društvo Rosis Unus d.o.o. prikupljene podatke može prenijeti trećim stranama s kojima isti ima sklopljen ugovor o suradnji i obradi osobnih podataka u gore navedene svrhe i koji te podatke obrađuju u ime i za račun Rosis Unus d.o.o.

Svoj pristanak na obradu osobnih podataka možete povući u bilo kojem trenutku.

Prikupljeni osobni podaci biti će pohranjeni do opoziva privole nakon čega će biti izbrisani.

Ispitanik u slučaju opravdane sumnje da obrada osobnih podataka nije izvršena transparentno ima pravo podnošenja prigovora Agenciji na zaštitu osobnih podataka.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na [email protected]