O nama

Smješten u prelijepom Hrvatskom zagorju, Roses Designer Outlet, vam pruža nezaboravno shopping iskustvo. U jedinstvenom ambijentu malenog shopping-grada pronaći ćete u 60-tak trgovina više od 100 poznatih brandova iz područja dizajnerske odjeće i obuće, nakita, modnih dodataka i mode za sport i slobodno vrijeme. A što je najbolje – sve to sniženo cijele godine od 30% do 70%. Cijeli doživljaj kupovanja zaokružuju naši ugostiteljski objekti, igralište za djecu i više od 2.000 besplatnih parkirnih mjesta.

OTKRIJTE HRVATSKO ZAGORJE

Posjet Roses Outletu možete upotpuniti i posjetom jednoj od brojnih turističkih atrakcija Hrvatskog zagorja. Bilo da poželite iskušati blagodati termalne vode, naučiti nešto novo o hrvatskoj kulturnoj baštini ili uživati u dobroj kapljici i domaćoj kuhinji, Hrvatsko zagorje obećava vam potpun doživljaj.

Detalje o atrakcijama, događanjima i sl. možete pronaći OVDJE

Krapina

Aquae Vivae

Kumrovec

Galerija

60-tak trgovina, više od 100 poznatih brandova kao što su Tommy Hilifger, adidas, Replay, Diesel cijele godine snižene i do 70% i ambijent malenog shopping grada – sve to čini Roses Outlet nezaboravnom shopping destinacijom.

Scroll to Top