Uvjeti korištenja WiFi-a

Roses Designer Outlet Centar, odnosno društvo Rosis Unus d.o.o., OIB: 00378517235, Sv. Križ Začretje, Vrankovec 1 (u daljem tekstu Rosis) svojim posjetiteljima nudi javnu uslugu bežičnog pristupa internetu, tzv. Wi-Fi povezanost (u daljem tekstu Usluga). Ova usluga omogućuje pristup internetu povezivanjem posjetiteljevih uređaja s bežičnim pristupom na naše mrežne resurse. Posjetitelji koji žele koristiti uslugu bežičnog pristupa internetu izričito pristaju na korištenje i uporabu Usluge u skladu s ovim Općim uvjetima korištenja, a reguliranje odnosa koji proizlaze ili mogu proizaći iz korištenja Usluge vrši se u skladu s ovim Uvjetima.

  1. Rosis omogućuje Wi-Fi povezanost dok se nalazite u prostorima Roses Designer Outlet Centra. Međutim, ne jamčimo Vam stalnu internetsku vezu, brzina internetskog pristupa može varirati te se upotreba može biti prekinuta s naše strane u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.
  2. Prilikom prijave na našu Uslugu možete nam dati svoje osobne podatke, kao što su ime i prezime, e-mail adresa. Ukoliko prijavu ne izvršite do kraja, Vaše osobne podatke nećemo obrađivati. Više o obradi osobnih podataka saznajte u Politici privatnosti bežičnog pristupa internetu unutar Roses Centra.
  3. Usluga se može koristiti samo u zakonite svrhe. Pristup Internetu putem naše Wi-Fi usluge filtrira se, može se nadzirati, te je moguće blokirati ili ograničiti pristup određenim web stranicama temeljem naših sigurnosnih pravila. Nezakonit, neprikladan, neetičan, te prijeteći, klevetnički, pornografski, kao i sadržaj zaštićen autorskim pravima, ili kao poslovna tajna može biti blokiran. Korištenje naših Wi-Fi usluga za aktivnosti za koje se smatraju nezakonitima, mogu se snimiti, pratiti i predati nadležnim državnim odnosno lokalnim tijelima.
  4. Korištenjem naše Usluge, možete preuzimati i prenositi sadržaj sa i prema vašem bežičnom uređaju. Budite svjesni da je sadržaj koji je poslan na ili s Vašeg uređaja putem naše Wi-Fi veze moguće presresti od strane osobe sa odgovarajućim tehničkim znanjem. Upotreba naše usluge je na Vaš vlastiti rizik. Nismo odgovorni za Vaš sadržaj bez obzira na osobni ili službeni karakter istoga, niti smo odgovorni za krađu, gubitak ili degradiranost sadržaja s Vašeg uređaja.
  5. Nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili oštećenje vašeg softvera i / ili hardvera, promjenu postavki konfiguracije, sigurnosti ili podatkovnih datoteka tijekom korištenja naših Wi-Fi usluga. Nismo odgovorni za bilo koji zlonamjerni softver koji može zaraziti Vaš bežični uređaj dok ste povezani s našom Wi-Fi mrežom i tijekom korištenja Usluge. Nismo odgovorni za bilo kakve anomalije ili druge događaje koji mogu oštetiti vaše bežične pristupne uređaje tijekom korištenja naših usluga.
  6. Prihvaćanjem ovih Uvjeta izričito shvaćate da možemo pratiti sav promet iz i prema naših mrežnih uređaja pristupnika te stoga možemo imati saznanja o sadržaju koji vam je prenesen ili koji ste vi prenijeli drugima dok ste koristili našu Uslugu. Korištenjem Usluge suglasni ste nadoknaditi nam eventualnu štetu i zaštititi nas od bilo kakvih potraživanja koja mogu proizlaziti iz vaše upotrebe naše Usluge. Nismo odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, posebnu, slučajnu ili posljedičnu štetu koja bi nastala korištenjem Usluge.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI I POLITIKA PRIVATNOSTI BEŽIČNOG PRISTUPA INTERNETU UNUTAR ROSES CENTRA

U ovim Pravilima o zaštiti privatnosti nalaze se informacije o načinu i postupcima zaštite privatnosti u vezi s načinom obrade osobnih podataka tijekom korištenja usluge bežičnog pristupa internetu (u daljnjem tekstu Usluga) unutar Roses Designer Outlet Centra.

Voditelj obrade je društvo Rosis Unus d.o.o., OIB: 00378517235, Sv. Križ Začretje, Vrankovec 1 (dalje: Rosis).

Vaša privatnost nam je važna. Svi osobni podaci koje nam dostavite prilikom korištenja naše Usluge bit će obrađeni u skladu s ovom Izjavom. Pažljivo pročitajte ovu politiku kako biste razumjeli naša gledišta i praksu u svezi s obradom Vaših osobnih podataka i kako ćemo postupati s njima.

Koje osobne podatke prikupljamo?

Osobne podatke ispitanika prikupljamo prilikom korištenja Usluge, samo ukoliko se korisnik registrira putem računa društvenih mreža (Facebook, Instagram i sl.), putem Google računa, ili popunjavanjem polja na obrascu i na taj način nam izravno dostavite osobne podatke. Osobni podaci koje prikupljamo su ime, prezime i adresa e-pošte.

Rosis može prikupljati i ostale podatke: podatke o uređaju putem kojeg se spajate na Uslugu, podatak o korištenom pregledniku.

U slučaju da registracija na uslugu pristupa bežičnom internetu nije provedena putem računa društvenih mreža, ne prikupljamo osobne podatke ispitanika.

Svrha prikupljanja osobnih podataka?

Rosis obrađuje osobne podatke za slijedeće svrhe:

  • omogućavanja sigurnog pružanja Usluge,
  • zaštite interesa Rosisa i zaposlenika istog, radi sprječavanja, otkrivanja procesuiranja zloupotreba na štetu Voditelja i izvršitelja obrade podataka,
  • oglašavanja vlastitih usluga, te usluga i proizvoda svojih partnera koji bi korisnika Usluge mogli zanimati, slanjem promidžbenih obavijesti o uslugama i proizvodima.

Obrada osobnih podataka u svrhu osiguranja sigurnog pružanja usluga i zaštite interesa temelji se na legitimnom interesu Rosisa sukladno obradi (čl. 6. stavak 1. točki (f) Uredbe o zaštiti osobnih podataka). Legitimni interes pritom ne nadvisuje interese, temeljna prava ili slobode Ispitanika. Obrada osobnih podataka u marketinške svrhe temelji se na privoli ispitanika.

Marketing i newsletter

Prilikom registracije na našu Uslugu biti će Vam ponuđeno polje koje možete označiti kvačicom kako bi nam dali suglasnost za marketinške aktivnosti koje mogu uključivati slanje newslettera odnosno marketinških materijala. U bilo kojem trenutku možete se predomisliti i povući Vaš pristanak tako da nam pošaljete zahtjev za povlačenje pristanka sa svojim imenom i adresom na [email protected]

Prikupljeni osobni podaci koristit će se samo u gore navedene svrhe. Podaci će se obrađivati do opoziva. Ispitanik ima pravo zatražiti pristup, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka, te pravo  na ulaganje prigovora na obradu i prijenos osobnih podataka. Ispitanik ova prava može ostvariti slanjem zahtjeva na [email protected]. Ispitanik ima pravo na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu (Agenciji za zaštitu osobnih podataka).

Gdje obrađujemo i s kim dijelimo Vaše osobne podatke?

Vaši osobni podaci obrađuju se, te su pohranjeni na poslužiteljima unutar Europske unije odnosno Republike Hrvatske.

Vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim stranama, osim u slučajevima kada je za obavljanje pojedinih poslova Voditelja obrade angažirana druga osobu kao izvršitelj obrade, kada se prijava na Uslugu vrši putem Google računa ili računa društvenih mreža korištenih prilikom registracije, te ako postoji zakonska obveza ili izričito ovlaštenje, odnosno obveza na temelju zakona.

Ukoliko se na Uslugu prijavljujete putem Google računa ili računa društvenih mreža („pružatelj usluge“), prikupljeni osobni podaci biti će proslijeđeni odgovarajućem pružatelju usluga.

Prijavom putem poveznice sa društvenim mrežama, pružatelj usluga prima informacije koje se prenose iz Vašeg preglednika na poslužitelj davatelja usluge.
O svrsi i opsegu prikupljanja podataka, obradi i upotrebi podataka pružatelja usluga te srodnim pravima i postavkama za zaštitu privatnosti pogledajte pravila o privatnosti pružatelja usluga.
Adrese davatelja usluga i URL-i s pravilima o privatnosti:

FACEBOOK: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland

https://web.facebook.com/full_data_use_policy?_rdc=1&_rdr

 

INSTAGRAM: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland

https://help.instagram.com/519522125107875
GOOGLE+: Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA
https://policies.google.com/privacy?hl=hr

 

Vaša prava

Korisnik ima pravo od Rosisa zatražiti pristup, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka, te ujedno ima pravo na ulaganje prigovora na obradu i prijenos osobnih podataka, uključujući i pravo na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu (Agenciji za zaštitu osobnih podataka https://azop.hr/zastita-podataka-hrvatska/).

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva, rado ćemo odgovoriti na njih. Kontaktirajte nas na [email protected] sa Vašim podacima i upitom.

Scroll to Top