Što pokloniti za Valentinovo?

Dan zaljubljenih ne može proći bez prigodnih znakova pažnje kojima želimo razveseliti naše najmilije.

Kako često puta nije lako izabrati najprikladniji poklon donosimo vam nekoliko prijedloga s kojima ne možete pogriješiti.

  1. NAKIT ILI SAT

Lijepi komad nakita ili elegantan sat zasigurno će obradovati svaku ženu. Jednako tako novi trendi i moderan sat uvijek je dobrodošao poklon za svakog muškarca.

Roses-outlet_akcija_14 Roses-outlet_akcija_15 Roses-outlet_akcija_16 Roses-outlet_akcija_17

 

  1. MODNI DODACI

Ponekad nije baš lako izabrati odjevni predmet koji će se svidjeti i odgovarati vašoj boljoj polovici. Odlučite se zato radije za neki lijepi modni dodatak. Odabir će biti mnogo lakši i ne možete pogriješiti u veličini. Svaku će ženu razveseliti lijepa torbica a muškarac uvijek treba imati dobar novčanik.

Roses-outlet_akcija_7 Roses-outlet_akcija_8 Roses-outlet_akcija_9 Roses-outlet_akcija_10 Roses-outlet_akcija_11 Roses-outlet_akcija_12 Roses-outlet_akcija_13

  1. DONJE RUBLJE

Poklon koji se zasigurno najčešće kupuje za Valentinovo je donje rublje. To je poklon koji će u pravilu razveseliti oboje. Muškarcima savjetujemo ako nisu sigurni u veličine koje im nosi draga neka radije umjesto za grudnjakom i gaćicama posegnu za lijepim negližeom ili spavaćicom.

Roses-outlet_akcija_1 Roses-outlet_akcija_2 Roses-outlet_akcija_3 Roses-outlet_akcija_4 Roses-outlet_akcija_5 Roses-outlet_akcija_6

 

  1. ZA ZALJUBLJENIKE U SPORT

Ako je on ili ona zaljubljenik u sport ili strastveni posjetitelj teretane onda svakako posegnite za nekim sportskim poklonom – možda nova torba ili neke tenisice o kojima mašta.

Roses-outlet_akcija_18 Roses-outlet_akcija_19 Roses-outlet_akcija_20 Roses-outlet_akcija_21

 

  1. ZAJEDNIČKI POKLONI

Ako niste sigurni što biste mogli pokloniti onda ne bi bilo loše posegnuti za nečim što biste mogli zajedno koristiti – kupite torbu za piknik, napunite je jagodama, čokoladom i šampanjcem i priredite voljenoj osobi romantičan piknik ili posegnite za pokrivačem pod kojim ćete moći provesti Valentinovo.

Roses-outlet_akcija_22 Roses-outlet_akcija_23 Roses-outlet_akcija_24

 

 

Lijep poklon je i zajednički izlet ili putovanje. Hrvatsko Zagorje primjerice pruža niz mogućnosti za lijep vikend izlet ili romantičnu večeru uz odličnu hranu.

Ideje potražite ovdje: https://www.visitzagorje.hr/

ShareTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook