Što pokloniti za Valentinovo?

Dan zaljubljenih ne može proći bez prigodnih znakova pažnje kojima želimo razveseliti naše najmilije.
Pokloni za Valentinovo

Često puta nije lako izabrati najprikladniji poklon za dragu nam osobu. Stoga donosimo nekoliko prijedloga s kojima ne možete pogriješiti.

1. NAKIT ILI SAT

Lijepi komad nakita ili elegantan sat zasigurno će obradovati svaku ženu. Jednako tako novi trendi i moderan sat uvijek je dobrodošao poklon za svakog muškarca.

2. MODNI DODACI

Ponekad nije baš lako izabrati odjevni predmet koji će se svidjeti i odgovarati vašoj boljoj polovici. Odlučite se zato radije za neki lijepi modni dodatak. Odabir će biti mnogo lakši i ne možete pogriješiti u veličini. Svaku će ženu razveseliti lijepa torbica a muškarcu uvijek dobro dođe novi novčanik ili remen.

3. DONJE RUBLJE

Poklon koji se zasigurno najčešće kupuje za Valentinovo je donje rublje. To je poklon koji će u pravilu razveseliti oboje. Muškarcima savjetujemo ako nisu sigurni u veličine koje im nosi draga neka radije umjesto za grudnjakom i gaćicama posegnu za lijepim negližeom ili spavaćicom.

4. ZA ZALJUBLJENIKE U SPORT

Ako je on ili ona zaljubljenik u sport (bilo rekreativno ili profesionalno) onda svakako posegnite za nekim sportskim poklonom – možda nova torba, ručnik, majica ili neke tenisice o kojima mašta.

5. ZAJEDNIČKI POKLON

Ako niste sigurni što biste mogli pokloniti onda ne bi bilo loše posegnuti za nečim što biste mogli zajedno koristiti. Pripremite recimo torbu za piknik. Napunite je jagodama, čokoladom i šampanjcem i priredite voljenoj osobi romantičan piknik. U slučaju lošeg vremena piknik možete napraviti i u vašoj dnevnoj sobi. Uz prigodnu glazbu i svijeće biti će to prava romantična večer.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Pretplatite se na naš newsletter

1 Scroll to Top