Top 3 trendi tenisica u 2022.

Tenisice možemo uvijek nositi. One čine svaku modnu kombinaciju malo ležernijom. Pročitajte zato koje su to trendi tenisice koje će se nositi u 2022.

Top 3 trendi tenisica u 2022.

Tenisice možemo uvijek nositi. One čine svaku modnu kombinaciju malo ležernijom. Pročitajte zato koje su to trendi tenisice koje će se nositi u 2022.

Tenisica nikad ne možete imati dovoljno. Toliko su popularne da se u svakom ormaru sigurno nalazi barem po jedan par. Jer one nisu samo jako udobne, nego ih se može kombinirati s gotovo svime. Bilo da ih nosite u klasičnoj kombinaciji uz traperice i bijelu majicu, zaigranu haljinu ili čak uklopite u poslovnu kombinaciju – tenisice su uvijek nosive.

No koji će modeli biti najpopularniji ove godine?

Visoke tenisice

U top trendove 2022. ubrajaju se visoke tenisice koje dođu malo iznad zgloba i time djeluju odmah malo više sportsko i ležerno nego klasični modeli tenisica. Time što su malo više te tenisice su i savršene za prijelazno ili malo hladnije razdoblje.

Nositi ih možete ne samo uz sportske kombinacije već ih bez problema možete kombinirati s elegantnim sakoom ili ženstvenim haljinama i suknjama.

Ali pripazite: Visoke tenisice optički skraćuju noge. Kako ne biste izgledali manji nego što jeste trebalo bi između nogavica /ruba haljine i tenisice provirivati malo kože.

Tenisice u boji

Prijašnjih se godina nije moglo bez bijelih tenisica. Ove su pak godine tenisice u boji totalni hit. Šarene tenisice unose vedrinu i odmah podižu jednostavnu modnu kombinaciju. Posebno su popularne tenisice sa detaljima u zelenoj ili „Very Pery“ nijansi ljubičaste, a izgledati će jednako dobro uz traperice ili elegantne hlače od odijela.

Retro tenisice

Dobri stari klasici poput tenisica marki Vans, Converse, adidas ili Reebok vraćaju se već duže vremena na velika vrata u modni svijet. Ove godine te vrlo popularne tenisice slobodno mogu izgledati korišteno i pomalo retro. Dozvolite si zato žućkaste đonove i tragove nošenja i uštedite si vrijeme za čišćenje tenisica.

Pretplatite se na naš newsletter

Scroll to Top