Kako se odjenuti da izgledate mršavije?

Uz nekoliko trikova lako ćete prikriti par kilograma viška.
600x600px_roses

Kako se odjenuti da izgledate mršavije?

Uz nekoliko trikova lako ćete prikriti par kilograma viška.
600x600px_roses

Rad od doma, blagdani s obiljem hrane i pića, manjak kretanja u hladnijim mjesecima… sve to proteklih je mjeseci ostavilo traga na ponekoj figuri.

Sreća pa dobrim odabirom outfita možete prikriti sitne nedostatke. Donosimo vam zato pet savjeta kako odjećom sakriti nekoliko nakupljenih kilograma i izgledati nešto vitkije.

Umetnite u hlače ili suknju

Jedan od najjednostavnijih trikova kojeg odmah možete provesti u djelo je: umetnite gornji dio u hlače ili suknju. Pri tome je svejedno nosite li košulju, dolčevitu ili majicu. Važno je međutim da je donji dio koji nosite visokog struka. Gornji dijelovi ugurani u hlače ili suknju niskog struka prije će vam dodati koji kilogram. Isprobajte. Razlika je vidljiva bez obzira nosite li veličinu 34 ili 44.

Tamnije boje

Savjet koji smo svi već vjerojatno čuli: „U crnome izgledate tanje.“ To je točno. Bilo bi međutim šteta osim crne ne iskoristiti i sve druge prekrasne boje. Kako bi izgledali mršavije ne morate samo nositi najtamnije boje već možete posegnuti za tamnijim nijansama svijetlih boja. To znači da nećete izabrati snježnobijelu majicu, nego radije onu krem boje. Nećete kupiti žarko crvenu haljinu nego radije onu bordo boje. Te male nijanse iste boje pomoći će vam da izgledate mršavije. Provjerite to sljedeći puta kada budete isprobavali stvari u kabinama za presvlačenje – iznenaditi ćete se.

„Okitite“ se

Nakit je uvijek dobra investicija. On podiže svaku kombinaciju a može vam pomoći i da izgledate tanje tj. da naglasite određeni dio tijela. Duge naušnice recimo ističu dug, tanak vrat. Ogrlica ističe lijepi dekolte i vrat. Kod ogrlice treba paziti na ispravnu dužinu. Kraća ogrlica ističe vrat i ključnu kost, dok duži model naglašava dekolte. No ne bi smjela biti suviše dugačka kako ne bi dodavala na težini u djelu trbuha. No i narukvice i prstenje mogu služiti za odvraćanje pažnje. Modeli sa šarenim privjescima ili upadljivih boja izgledaju posebice lijepo uz neki ljetni outfit i odvraćaju pažnju od manjih naslagica tu i tamo na tijelu.

Izdužite optički vrat

Uz savjet da nosite ogrlicu ide i savjet da pokažete vrat. Pogotovo ako imate kraći i deblji vrat ne biste nikako trebali nositi dolčevite jer će vam vrat izgledati još deblje. Gornji dio sa odgovarajućim izrezom može čak vizualno izdužiti vrat. Odličan su izbor majice i košulje kod kojih se nazire ključna kost. Raskopčajte nekoliko gumba na košulji.

Midi suknja Nije tajna da kratke suknje ili kratke hlačice lako i najvitkije noge pretvaraju u manja debla. Zato je odličan izbor midi suknja. Ta duljina naglašava zglobove, noge i djeluje laskavo za figuru. Dodatan je plus i činjenica da svaka žena u odjevnim predmetima midi dužine odmah izgleda elegantnije.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Pretplatite se na naš newsletter

Scroll to Top